Please, set Additional Menu

Cum cumpar?

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.


Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului Finalizare comanda  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul “In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre solutiimedicalenebunatice.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii “Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0771496645 un colaborator Echipamente medicale nebunatice va va prelua comanda.

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra folosind adresa de e-mail din sectiunea Contact, completand datele dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Cum platesc ?
Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
La sediul nostru: numerar;
Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul din sectiunea Contact.
Plata ramburs: platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata valoarea comenzii se modifica in concordanta cu nivelul taxei de ramburs inclus in mesajul de confirmare a comenzii.

Livrarea
Serviciul de livrare a produselor este GRATUIT.